Könyveléssel és adótanácsadással foglalkoznak

MappaGem Bt. Esettanulmány

szolgáltatás

kivitelezés éve

weboldal

Weboldal készítés

2021

Cégről röviden

A MappaGem Bt. közel 30 éves tapasztalattal rendelkezik számviteli és adózási szolgáltatások területén. Céljuk, hogy professzionális szolgáltatást nyújtsanak: egyéni vállalkozások, társaságok, társasházak, alapítványok, egyesületek könyvelésében és teljeskörű ügyintézésében. 2019-ben új munkatársakkal bővültek és könyvelő irodává nőtték ki magukat.

mi volt a probléma?

Ügyfelünk elavultnak gondolta korábbi honlapját és szerette volna, hogy egy új domain néven a mai igényeknek megfelelő, modern, letisztult weboldal képviselje könyvelőirodáját, ami megjeleníti vállalkozása előnyeit, bemutatja a szolgáltatásait, és segíti a látogatót a felmerülő kérdések megválaszolásban.

hogyan nézett ki az együttműködés?

Az első ingyenes konzultáción megismertük ügyfelünk igényeit, elképzeléseit, majd megkezdtük a terület piackutatását. Ezt követően kialakítottuk a weboldal vázát, illetve kiválasztottuk a céghez legjobban passzoló arculati elemeket, képeket, betűtípusokat és színeket, amit a lehető leghamarabb meg is mutattunk ügyfelünknek az esetleges változtatások lehetősége okán. Apróbb módosítások után megkezdtük a weboldal kivitelezését: egy tárhely szolgáltatónál béreltünk megfelelő tárhelyet, elvégeztük annak beállítását, lefoglaltuk az új domain nevet, felépítettük a bemutatkozó weboldalt, optimalizáltuk mobil és tablet nézetre, majd végrehajtottuk a weboldal gyorsításhoz és a weboldal biztonsághoz szükséges lépéseket. Az elkészült weboldalt alapos tesztelést követően átadtuk ügyfelünknek.

milyen lett a végeredmény?

A MappaGem Bt ügyfelei a korábbi elavult weboldal helyett egy új, modern, felhasználóbarát felülettel találkozhatnak és a lehető legegyszerűbben hozzáférhetnek a kapcsolati adatokhoz. A cél megvalósult, így ügyfelünk maximális elégedettségével ért véget a közös munka.

Korábbi weboldal

Általunk készített új weboldal